top of page
Δεν υπάρχουν ακόμη ετικέτες.

SEARCH BY TAGS: 

RECENT POSTS: 

FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

'ALE - the non usual event


Ημέρα: Τετάρτη 27/09/2017

Τόπος: Αίθουσα "ΝΕΟΝ" - Ωδείο Αθηνών

Σε ένα χώρο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, η εταιρία 'ALE παρουσίασε την νέα της συλλογή για το Φθινόπωρο / Χειμώνα '17.


Αποτελούμενη απο 3 σειρές (Strega, Obsession και Maze), η νέα collection του πιο non usual brand συνδυάζει μυστηριωδώς το Minimal και το Urban Chic, με το floral, το bohemian, το Japanese, το Βικτοριανό αλλά και το ανδρόγυνο, μπερδεύοντας βελούδα με σατέν, τσόχες με πλεκτά και δαντέλες με τούλια, δίνοντας έμφαση στους γιακάδες και στις μανσέτες και τονίζοντας την μέση και το μπούστο.


Τα ιδιαίτερα πατρόν και το ακόμα πιο ιδιαίτερο styling έκλεψαν την παράσταση.


Οι καλεσμένοι απο το χώρο της μόδας, της δημοσιογραφίας και της showbiz είχαμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να φωτoγραφηθούμε με τα ρούχα και τα αξεσουάρ της εταιρίας.


Μοναδική στιγμή του event, η γνωριμία με τα κορίτσια του 'ALE Lab το οποίο είχε εγκατασταθεί σε έναν απο τους χώρους της αίθουσας 'ΝΕΟΝ', οπου ο καθένας μπορούσε να διαλέξει χειροποίητες τσάντες με τα logo της συλλογής.



Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ιδιαίτερα κοκτέιλ απο τους baristas των barflies, εμπνευσμένα απο τις σειρές της συλλογής, και να γευτούμε απολαυστικές λιχουδιές απο τα Mamidakis Catering.


Η συλλογή είναι διάθεσιμη στα καταστήματα 'ALE και στο www.ale.com.gr

πηγή: Panoulis photography / προσωπικό υλικό


bottom of page